Zelfportret in Liedjes

Op zaterdag 26 november 2016 organiseren we een nogal bijzonder huiskameroptreden.
Het betreft deze keer de presentatie van de mini-LP (10-inch vinyl) die Hans (zang, gitaar) heeft opgenomen met zijn neef Berend van Deelen (piano, basgitaar, zang) en met Marijn Caniëls (drums, percussie, lay-out van de LP-hoes). Marijn is lid van Berend’s small big band  Start Spreading The News.
Samen vertrouwden ze acht Nederlandstalige liedjes toe aan een op de computer geïnstalleerd digitaal opnameapparaat.

De opgenomen liedjes vormen samen een beeld van de muzikale invloeden die Hans de afgelopen decennia onderging, en liggen vooral op het gebied van folk en kleinkunst. Sommige nummers werden onveranderd overgenomen. Andere werden voorzien van een nieuwe tekst, of van een eigen vertaling.
Op een apart inlegvel bij de 10-inch is bij elk nummer een ‘historisch kader’ aangegeven.

Om 15.30 uur is iedereen welkom. Om 16.00 uur start de muziek.
Graag vóór aanvang van de muziek aanwezig zijn.

Voor koffie, thee, fris, bier, wijn en hapjes wordt gezorgd. Na afloop van het optreden is er soep. Misschien wordt er dan ook nog wat gemusiceerd. Dus neem een instrument mee!

Entree is gratis. Er kunnen 35 mensen in onze huiskamer. Aanmelden kan vanaf nu tot het maximum aantal is bereikt.

Een zelfportret in liedjes is die middag natuurlijk te koop (voor € 7,95).

Er is – bij uitzondering – voor een zaterdagmiddag gekozen, omdat de agenda’s van de verschillende betrokkenen, na het doorstrepen van de onmogelijkheden, 26 november als beste mogelijkheid opleverde. Hopelijk levert geen onoverkomelijke bezwaren op.

Scroll naar boven