KunstEiland – The Celterics

Sinds 2007 doen wij mee met KunstEiland. In 2017 hebben we naast 2 kunstenaars ook weer muziek!

Boeren, burgers en buitenlui,

Op zaterdag 7 & zondag 8 oktober, is er op het eiland waar we wonen weer KunstEiland. Op het hele eiland is er dan weer van alles te beleven op cultureel gebied, diverse kunstvormen, heel veel muziek, een speurtocht, rondleidingen en lezingen! Zie voor alle info en het programma de website van KunstEiland.nl  Echt een bezoekje waard!

Hieronder vind je informatie over wat er in onze eigen huiskamer te beleven is. Naast twee exposities en op zondag van 15.45- 16.30 uur muziek. 

Siméa Horjus:
“Het leven, al het levende en het onzegbare kunnen mij in hun voortdurende verandering, in licht en donker, zo uitdagen dat ik moet schilderen en dan geniet ik puur van het bezig zijn met mijn onderwerp en materiaal, het schilderij is een uitkomst!

Jeske Hendriks (Yeske) maakt al sinds haar jeugd graag sieraden. Door de jaren heen heeft zij verschillende technieken en materialen uitgeprobeerd.

Op zondagmiddag is er een akoestisch optreden van The Celterics.
Liedjes en tunes door Hans den Bezemer, Eric Hendriks en dochters Jeske en Yarah Hendriks. The Celterics brengen onze huiskamer in Ierse-Keltische sferen!  Eric en Hans verzorgen de tunes en begeleiding op snaarinstrumenten (gitaar, cittern). Yarah  en Jeske verzorgen de prachtige, grotendeels tweestemmige, zangpartijen. Het zou zomaar kunnen dat Jeske ook wat fiddle gaat spelen! Wij zorgen voor een een hapje en een drankje en voor de plakkers is er na afloop soep! Blijf dus vooral plakken 😉

Om een indruk te krijgen kijk je even naar dit video’tje van het trio Hendriks, opgenomen afgelopen zomer tijdens Wad la Way:

Scroll naar boven