Edo Donkers – 2

Lieve muziekliefhebbers,

Op zaterdag 20 mei 2017 organiseren we opnieuw een huiskameroptreden. Te gast deze middag is de americana zanger-gitarist Edo Donkers.

Edo Donkers (1972, ’s-Gravenhage) begon als singer-songwriter met zijn album Warning Signs, dat in 2007 uitkwam. Vooral Amerikaanse songwriters als Jackson Browne, James Taylor en Bruce Springsteen waren op dat moment zijn inspiratiebronnen. Op zijn tweede album A Sense Of Home verdiepte hij zijn zoektocht naar de weidsheid en mystiek van het Amerikaanse landschap.
Daarna kreeg Edo het druk met A Song Journey, een samenwerkingsverband met Jan Donkers, Abel de Lange en Louis ter Burg, waarmee hij al meer dan honderd voorstellingen gaf.

Onlangs verscheen Edo’s derde solo-cd Fortress. We zijn blij dat hij in onze huiskamer deze nieuw collectie liederen komt presenteren.

Zie ook: edodonkers.com

Een citaat van Edo:
Sinds ongeveer mijn vijfde maak ik ‘klankfoto’s’ als ik een bepaald liedje hoor. Herinneringen stromen er dan in, als in een spons. Samen hebben ze een soort fort rondom mijn ziel gevormd, die me mens maakt en houdt. Misschien hebben veel mensen dat minder intens dan ik, maar ik heb het gevoel dat daar een soort universele waarheid in schuilt”.

Om 15.30 uur is iedereen welkom. Om 16.00 uur start de muziek.
Graag vóór aanvang van de muziek aanwezig zijn.

Voor koffie, thee, fris, bier, wijn en hapjes wordt gezorgd. Na afloop van het optreden is er soep. Misschien wordt er dan ook nog wat gemusiceerd. Neem dus vooral een instrument mee!

Entree is gratis. Er kunnen 30 mensen in onze huiskamer.

Groet,
Anna-Karina en Hans

Scroll naar boven